Vânzări în creștere pentru magazinele second hand

Din cauza lipsei de materie primă, a scăzut producția de textile, iar magazinele de haine își procură cu greu marfa. Acest lucru duce la o creștere foarte mare a magazinelor de haine second hand.

Magazinele de haine traversează una dintre cele mai grele perioade din istorie. Un studiu realizat e firma de consultanţă Adobe Analytics a descoperit că segmentul hainelor avea cel mai ridicat nivel de stoc epuizat în rândul retailerilor americani. Aceste deficite de aprovizionare ar urma să îi direcţioneze pe şi mai mulţi oameni spre companiile care vând haine second hand.

„Stocurile sunt limitate acum. Consumatorii vor cumpăra de acolo de unde vor găsi stocuri, pentru a se asigura că obţin din timp articolele pentru sărbători”, spune Jessica Ramirez, analist retail la Jane Hali & Associates, citată de Agerpres.

Potrivit studiului citat, peste o treime dintre cumpărătorii americani au declarat că este posibil să cumpere haine second hand pentru sezonul de sărbători din acest an, iar nivelul creşte la 50% pentru persoanele cu vârsta până la 40 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...