Mai bine la pușcărie, decât acasă, cu nevasta!

După multe procese pentru furt calificat și după multe insistențe și pledoarii foarte bune ale avocatului care îi reprezenta, doi soți din Italia au fost puși, prin hotărâre judecătorească, în arest la domiciliu. Potrivit opiniilor mai multor oameni în situații similare, asta ar fi o opțiune mult mai bună ca închisoarea.

Oricâte restricții ar fi, ești acasă, dormi în patul tău, nu împarți dormitorul și baia cu alte, multe persoane. Numai că, bărbatul din cazul despre care punctăm, i-a scris pe 9 mai o scrisoare oarecum ciudată judecătorului. El i-a cerut insistent acestuia să accepte transportarea sa la pușcărie pentru ispășirea restului de pedeapsă.

Pentru că nu mai suportă să stea în aceeași casă cu soția! Au certuri infernale, s-au săturat unul de altul, se prea poate, pe fondul stresului și disputelor, să ajungă ori unul ori amândoi la violențe. „Domnule judecător, lasă-mă să merg la pușcărie, nu mai suport să stau în aceeași casă cu soția mea!”, i-a scris bărbatul.

Magistratul de la Curtea de Supraveghere a trecut peste rugămintea mai puțin obișnuită și a schimbat încadrarea juridică din arest la domiciliu în executare de pedeapsă la închisoare.

Și, în mai puțin de 48 de ore, ca să pună capăt conviețuirii forțate care ar fi putut degenera în conflicte violente, s-a acționat și bărbatul, după cum și-a dorit, a fost dus la penitenciar. Fericit, foarte fericit. Căci a declarat că pușcăria e un loc mai liniștit decât casa lui.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole