Mai multe instituții analizează oportunitatea declanșării stării de alertă sanitară în Sectorul 1, din cauza gunoaielor

Direcţia de Sănătate Publică (DSP), Direcţia Sanitar – Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) şi Gărzii de Mediu fac o analiză pentru a vedea dacă se impune declanșarea stării de alertă.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat că analiza se face la solicitarea sa și că, în funcţie de constatările lor, va decide dacă va da curs cererii privind declararea stării de alertă în Sectorul 1, în contextul în care operatorul de salubritate nu ridică gunoiul.
Eu sper că în următoarele zile, o zi – două, cel mai târziu luni să am un răspuns din partea tuturor instituţiilor„, a menţionat Alin Stoica, vineri, într-o declaraţie de presă susținută vineri.
El a precizat că o decizie finală de instituire a stării de alertă se ia în Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, însă pentru aceasta trebuie să existe acordul Instituţiei Prefectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

CIA: Zelensky a deturnat bani din finanţarea americană

Jurnalistul Seymour Hersh susţine cã oficialii ucraineni sunt „în competiție pentru a înființa companii-paravan pentru tranzacții de export cu comercianți privați de arme”. Regimul Zelensky...