Mai multe regiuni din Ucraina atacate cu rachete, inclusiv Kievul

O alarmă aeriană a fost activată vineri dimineață în toate regiunile Ucrainei, inclusiv Kiev. Mai multe zone au fost bombardate, fiind morți și răniți.

Începând cu ora 04.20, alarma a fost anunțată în toate regiunile Ucrainei.

Administrația Regională Kieveană a raportat amenințarea unui atac cu rachete asupra regiunii și a îndemnat locuitorii din regiunea Kievului să rămână în adăposturi sau locuri sigure până la sfârșitul alarmei aeriene.

În timpul atacului aerian, forțele de apărare au distrus 21 din cele 23 de rachete de croazieră de tip Kh-101 și Kh-555, precum și 2 drone, a transmis comandantul suprem al forțelor armate ale Ucrainei, Valerii Zaluzhnyi, pe Telegram.

În Dnipro, ca urmare a bombardamentelor rusești, o femeie și un copil de 3 ani au fost uciși.

În regiunea Uman, Cherkasy, o rachetă rusească a lovit o clădire rezidențială (foto), rănind 5 persoane, internate în prezent la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...