Malul de protecție de la Acumularea Mihăilești a fost refăcut

Administrația Națională Apele Române, prin Administrațiile Bazinale, au profitat de vremea buna din ultimele luni și au dat startul amenajărilor pe malurile de pe diverse cursuri de apă și acumulări.

Administrația Bazinală Argeș-Vedea, prin Sistemul de Gospodărire a Apelor Giurgiu a demarat lucrările pentru refacerea protecției de mal în acumularea Mihăilești.

Gabriel Dragan
Gabriel Dragan

 

 

Profităm de ultimele zile însorite de toamnă și acționăm în forță! Executăm lucrări specifice pentru refacerea protecției de mal în ACUMULAREA MIHĂILEȘTI la km 5+400 mal drept. Această intervenție constă în reconstruirea suprafeței de 500 mp de pereu dalat din beton armat, pereu erodat în timp de acțiunea valurilor și a fenomenelor meteo”, a declarat Gabriel Drăgan, director SGA Giurgiu.

 

 

Lucrările sunt aproape finalizate, după cum se poate observa în fotografiile de la fața locului.

Investiții programate

SGA Giurgiu are în plan mai multe investiții și lucrări de amenajare pe cursul apei. „În viitorul apropiat, ne dorim să realizam amenajarea unui spațiu pentru arhivă la sediul SGA Giurgiu. De asemenea avem în vedere construirea sau amenajarea unei clădiri pentru desfășurarea compartimentului Laborator Calitatea Apei”, a declarat Gabriel Drăgan.

Totodată, în plan este și lucrări de consolidare mal stâng râu Argeș aval baraj Mihăilești zona km 82+ 350, reabilitarea cantonului baraj Gradinari în satul Zorile, comuna Grădinari, Județul Giurgiu, ca și reabilitarea clădirii canton formație baraj Facău din comuna Bulbucata.

Pentru amenajarea unui spațiu pentru arhivă, SGA Giurgiu a alocat 250.000 lei fără TVA. Celelalte proiecte au valori cuprinse între 300.000 lei și 500.000 lei, fără TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este diva care-l strunește pe Sebastian Burduja la Ministerul Energiei

De când a ajuns ministru al Digitalizării și acum al Energiei, deputatul PNL Sebastian Burduja este nedespărțit, atât în țară, cât și în străinătate,...