MAM Bricolaj deschide un magazin în Prelungirea Ghencea, unde va concura cu Dedeman

Publicat: 26 mart. 2021, 15:15, de Răzvan Zamfir, în Imobiliare , ? cititori
MAM Bricolaj deschide un magazin în Prelungirea Ghencea, unde va concura cu Dedeman

Compania românească de bricolaj MAM Bricolaj va deschide un nou magazin în București în Prelungirea Ghencea, în apropiere de magazinul Dedeman din regiune. Compania investește 1,65 milioane de euro, iar magazinul face parte din strategia de dezvoltare a companiei. MAM Bricolaj vizează atât extinderea la nivel național, cât și creșterea numărului de puncte de lucru din București, unde a ajuns acum la 3 unități.

Noul magazinul este situat pe str. Prelungirea Ghencea nr. 301 și are o suprafață totală de 1.500 de metri pătrați, cu o suprafață de vânzare de 1.000 de metri pătrați. Magazinul include spațiu de depozitare și birouri, care sunt situate la etajul 1. Investiția pentru magazin s-a ridicat la 1,3 milioane de euro pentru achiziția spațiului, iar 350.000 de euro au fost alocați pentru amenajare. În noul magazin lucrează în prezent 30 de angajați. 

„Avem în plan extinderea la nivel național, tocmai de aceea suntem bucuroși să anunțăm deschiderea celui de-al treilea magazin MAM Bricolaj din București. Acesta vine ca o certitudine a ritmului susținut de creștere pe care îl avem. Totodată, vrem să fim cât mai aproape de clienții noștri și să le oferim cele mai bune soluții pentru orice proiect de amenajare interioară, astfel că avem un portofoliu extrem de diversificat de produse. Pe termen lung, vizăm creșterea rețelei MAM Bricolaj și vrem să intrăm și pe alte piețe decât cea din București. Următorul magazin va fi situat în Brașov, acolo unde am început deja o serie de demersuri pentru deschidere. Vrem să fim aproape de consumatori și să ajungem la 12 magazine în marile orașe din țară și nu numai”, a declarat Cristian Găvan, fondator MAM Bricolaj.

Noul magazin dispune de o parcare cu capacitatea de 50 de mașini, dintre care 35 sunt pentru clienți, iar 15 pentru angajați.