Mama Deliei a plâns în direct

Gina Matache, mama Deliei, nu și-a mai putut stăpâni lacrimile! A ieșit în spațiul public și și-a apărat fiica, dar a și povestit multe altele. 

Mama Deliei a ieșit în public în momentul în care celebra sa fiică a provocat binecunoscutul val de reacții după ce a declarat că nu vrea copii.

Delia și Oana Matache (sora Deliei, dacă nu știați) au o relație specială cu mama lor. Recent, Gina Matache a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir unde a făcut noi dezvăluiri despre fiica sa și despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Mama Deliei a plâns în direct

Gina Matache a mărturisit că nu vrea să fie o povară pentru fetele sale. Obișnuiește să o însoțească pe fiica ei la repetiții, și pomenit de momentul în care Delia a făcut-o să plângă într-un spectacol. Cele două au avut un moment emoționant pe scenă, iar Gina Matache a explicat motivul pentru a izbucnit în lacrimi. „Nu am putut să particip la repetiții pentru că murise mama. Asta este explicația pentru care eu am avut reacția asta. Nu știam nimic ce se va petrece acolo”, a declarat mama Deliei cu lacrimi în ochi.

Mama Deliei a mai mărturisit că are probleme cu coloana și că nu ar vrea să devină o povară pentru fiicele sale. Mai mult, Gina Matache a declarat că Delia este cea care a plătit mereu pentru analizele mamei sale.

Mama Deliei despre declarațiile controversate artistei 

Gina Matache a vorbit și despre situația în care Delia a fost aspru criticată de internauți după ce a declarat că nu vrea să facă copii.

Nici măcar nu era o opinie, este agasată de această veșnică întrebare. De 20 de ani o întreabă lumea când face un copil. Probabil că o copiliță a pus întrebarea asta, iar ea ca să nu dezvolte a zis: Să nu vă apucați să faceți copii. Efectiv a explodat. Câte nu i s-au întâmplat ei, inclusiv făcături. Am trecut peste faza asta, nu mai reacționăm la astea. Asta e, fiecare e liber. Cuscra zice: Lumea asta nu are ce face? Doamne ferește”, a mai declarat Gina Matache la Kanal D.

Nu vrea să fie o povară

Mă macină treaba asta cu sănătatea. Nu vreau să ajung povară pentru copii. Am probleme foarte mari cu coloana. Mâine pot să mă trezesc și să nu mă mai pot da jos din pat. Mi se spune peste tot că sunt probleme ale vârstei. Inclusiv amețeli, dureri de cap. Am avut episoade când mă sculam din pat și voiam să plec. Unde, nu știu. Probabil creierul nu se oxigenează complet. Mi s-au dat sute de explicații, nici eu nu mai știu ce să cred.

Nu mă întreba câți bani a dat Delia…”, a mai menționat, printre multe altele, mama Deliei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...