„Mamele o doresc. Tații vor. Copiii vor. A sosit momentul să o facem”

Cursuri doar online? Ridicol. Cine este de această părere? În cadrul discuțiilor cu reprezentanții din educație, președintele Donald Trump a reafirmat convingerea că este necesar ca școlile să se redeschidă.

Universitatea din Cambridge, Massachusetts, a anunțat că va organiza cursuri 100% online în septembrie, chiar și pentru studenții autorizați să locuiască în campus. „Cred că acest lucru este ridicol”, a declarat Donald Trump într-o conferință de la Casa Albă, unde a cerut școlilor și universităților să se redeschidă în toamnă. „Cred că ar trebui să le fie rușine”, a adăugat el.

“Nu este tolerabil”

„Vrem ca școlile noastre să se deschidă, vrem să se deschidă repede”, a spus el. „Toată lumea vrea. Mamele o doresc. Tații vor. Copiii vor. A sosit momentul să o facem”. Trump, care vizează câștigarea unui al doilea mandat de patru ani în noiembrie, a acuzat din nou unii aleși că folosesc educația pentru scopuri politice. „Nu vrem ca unii oameni să o facă din motive politice, ei cred că va fi bine pentru ei din punct de vedere politic și vor să păstreze școlile închise. Nu este tolerabil”, a spus el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...