Mandat de percheziție pentru telefonul actorului Alex Baldwin

Poliția a obținut mandat de percheziție pentru telefonul actorului Alex Baldwin. Este vorba despre cazul morții directoarei de imagine Halyna Hutchins.

Actorul Alec Baldwin a tras cu un pistol de recuzită la filmări și a ucis-o pe regizoare, scrie BBC. Halyna Hutchins a murit, iar regizorul Joel Souza a fost rănit. Actorul susține în continuare că nu a apăsat pe trăgaci.

Mandatul de percheziție a fost emis de un tribunal din Santa Fe, New Mexico, statul unde au avut loc filmările. Incidentul a avut loc în luna octombrie.

„Telefonul ar putea conține probe care ar putea fi relevante pentru investigație”, potrivit mandatului.

Anchetatorii au cerut confiscarea telefonului lui Alec Baldwin. Ei vor să vadă mesajele, mailurile, istoricul de navigare pe internet și orice alte informații stocate în dispozitiv.

Decizia tribunalului vine la două săptămâni după ce actorul a dat primul interviu legat de incident. Acesta a declarat că el nu a apăsat trăgaciul, însă arma s-a descărcat.

„N-aş îndrepta niciodată o armă către cineva şi apoi să apăs pe trăgaci. Niciodată”, a spus actorul.

El a mai adăugat că va coopera cu autoritățile care investighează cazul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cum poți împiedica urmărirea telefonului mobil

Preocupările legate de confidențialitate și securitate devin o prioritate. Pe piața online și nu numai, există multe capcane în care poți pica dacă nu...