Mangalia: Referendum pentru reducerea prețului apei potabile după 27 septembrie

Preşedintele PNL Mangalia, primarul Radu Cristian, a declarat că, după alegerile locale din 27 septembrie, va iniţia în Consiliul Local Mangalia un proiect de hotărâre privind organizarea unui referendum local pentru reducerea preţului apei potabile şi modernizarea reţelei de apă-canal, de către Regia Autonomă Judeţeană de Apă (RAJA), aflată în subordinea Consiliului Judeţean Constanţa.

Primarul Mangaliei a informat duminică, printr-un comunicat de presă, că a decis să declanşeze procedurile legale pentru organizarea respectivului referendum imediat după alegeri, la sugestia tot mai multor cetăţeni ai oraşului.

„Tot mai mulţi locuitori ai Mangaliei reclamă preţul mare al apei potabile şi lipsa investiţiilor în reţeaua de apă-canal. De-a lungul anilor, am făcut nenumărate demersuri la RAJA, dar conducerea instituţiei refuză să asculte doleanţele locuitorilor Mangaliei şi de aceea am ajuns la această soluţie extremă”, a spus Radu Cristian.

Potrivit acestuia, municipalitatea va reuşi să reducă preţul apei potabile, aşa cum a reuşit să atragă şi fonduri europene de peste 50 milioane euro pentru modernizarea Mangaliei şi a staţiunilor arondate.

Radu Cristian susţine că, pentru atingerea acestui obiectiv, este necesară o majoritate PNL în Consiliul Local Mangalia şi Consiliul Judeţean Constanţa, pentru susţinerea proiectelor comunităţii, inclusiv în privinţa reducerii preţului apei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...