Marc Anthony se căsătorește iar. Cine e tânăra soție bombă sexy (FOTO)

Marc Anthony se căsătorește iar. Cine e tânăra soție bombă sexy? Cântărețul este din nou îndrăgostit și se pregătește din nou de nuntă. El se pregătește să își pună pirostriile cu iubita sa, Nadia Ferreira. 

Marc Anthony se află, astfel, în fața celei de-a patra căsătorii. Viitoarea sa soție este model și participantă la Miss Univers. Și are numai 23 de ani!

Ferreira a fost desemnată Miss Paraguay anul trecut și, deși supersexy, a ieșit pe locul 2 la Miss Univers, pierzând marele trofeu în fata indiencei Harnaaz Sandhu.

Cântărețul a mai fost căsătorit, în trecut, cu o câștigătoare de Miss Univers, Dayanara Torres, însă, de departe, cea mai cunoscută fostă a sa este Jennifer Lopez. În afara de cele două, Marc Anthony a mai ajuns la altar cu Shannon De Lima, cu care s-a căsătorit după despărțirea de Jennifer Lopez.

Din căsniciile și relațiile sale din trecut, Marc Anthony are 6 copii!

Ce a făcut tânăra soție bombă sexy de logodnă

Când s-au logodit, Nadia Ferreira a dezvăluit vestea pe contul ei de Instagram. Astfel, cei doi şi-au sărbătorit logodna la un restaurant din Miami. Petrecerea a fost planificată iniţial pentru a sărbători împlinirea vârstei de 23 de ani de către modelul paraguayan, pe 10 mai anul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...