Marcel Ciolacu: „Am găsit un dezastru”

Președintele PSD Marcel Ciolacu a comentat, marți, schimbarea directorului din Portul Constanța, Florin Goidea. Ciolacu susține că nu a fost o schimbare politică, ci că situația din Ucraina „ne-a găsit nepregătiți”, iar în timpul vizitelor sale, dar și ale premierului în port, au găsit „dezastru”.

Întrebat dacă este un conflict în coaliție pe tema schimbării directorului din Portul Constața, Florin Goidea, cu unul susținut de PSD, Marcel Ciolacu a spus, la sediul PSD, într-o conferință de presă, că nu a avut niciodată astfel de discuții, iar funcția de director în Portul Constanța nu este o funcție politică.

Eu nu am avut niciodată discuții despre împărțirea Portului Constanța, despre funcții care nu sunt politice. Din câte știu acolo a expirat un mandat pe 109 și a fost o schimbare. Eu îmi aduc aminte că am fost de două ori cu ministrul Transporturilor în Portul Constanța. Îmi aduc aminte că și domnul prim-ministru a fost în Portul Constanța și de încă nenumărate ori a fost ministrul Transporturilor.

Ne-a găsit nepregătiți acea zonă și categoric lucrurile nu funcționează cel puțin când am fost eu cu domnul ministru, nu funcționau cum ne-am fi dorit să funcționeze lucrurile în Portul Constanța. Unde este problema? Era Portul Constanța vreo oglindă? Era totul ok? Eu îmi aduc aminte că am găsit un dezastru”, a spus Ciolacu.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole