Marcel Ciolacu participă azi la inaugurarea noului terminal al aeroportului din Cluj

Publicat: 05 iun. 2024, 09:06, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în ACTUALITATE , ? cititori
Marcel Ciolacu participă azi la inaugurarea noului terminal al aeroportului din Cluj
Foto: aviatiamagazin.com

Premierul Marcel Ciolacu – președintele PSD  – se va afla astăzi la Cluj, într-o vizită la obiective de infrastructură importante. El va participa la inaugurarea extinderii terminalului de plecări al Aeroportului Internațional „Avram Iancu”, împreună cu ministrul  Transporturilor, social-democratul Sorin Grindeanu.

După vizita la Aeroportul Cluj, Ciolacu va fi prezent la evenimentul de semnare a contractului pentru execuția viaductelor de pe secțiunea Nădășelu – Mihăiești a Autostrăzii Transilvania.

De la ora 14.00, premierul Ciolacu va participa, împreună cu ministrul Grindeanu, la deschiderea șantierului pentru realizarea Magistralei 1 de metrou Cluj-Napoca, punctul de lucru din Florești. Reamintim că proiectul metroului va fi finanțat din Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Recent, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a declarat că metroul de la Cluj este cel mai întârziat proiect din PNRR, „unde nu există nici măcar contract de dirigenţie de şantier”. Câciu compara proiectul de la Cluj cu alt proiect de metroul, Magistrala M6 spre Otopeni, care este deja în stadiu de execuţie de 30%.

Vizita premierului Ciolacu la Cluj se va încheia cu o întâlnire cu reprezentanții locali ai PSD, în speță cu toți candidații social-democrați de la alegerile din 9 iunie.