Marcel Ciolacu: Refuz să cred că România nu va intra în Schengen

Prezent la Ministerul Agriculturii, Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat că nu poate crede că România nu va intra în spațiul Schengen anul acesta. El a mai arătat că a sosit momentul ca Europa să fie solidară cu țara noastră.

Ciolacu a menţionat că luni are loc la Guvern o întâlnire a liderilor coaliţiei cu europarlamentarii români, în care se discută despre aderarea la Spaţiul Schengen.

„Cred că a fost toată lumea invitată, ştiu că şi PMP a fost invitat. E un moment în care cu toţii trebuie să vorbim pe aceeași voce. Eu pur şi simplu, mental, refuz să cred că România nu va intra în Schengen. Adică atât de mari eforturi am făcut, îndeplinim toate condiţiile, în tot conflictul din Ucraina cred că statul român a fost exemplar, am dat ajutor chiar dacă am supărat fermierii români ca să scoatem grânele din Ucraina prioritar. Cred că e momentul ca Europa să fie solidară cu România”, a spus Ciolacu, la sediul Ministerului Agriculturii.

El a adăugat că îi este greu să accepte că un parlamentar ales de către români „face ceva împotriva românilor”.

„Îmi e greu să accept că un parlamentar ales de către români face ceva împotriva României, iar cei care fac acest lucru se numește trădare”, a spus Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...