Marcos Alonso a murit. A fost de cinci ori campion cu Barcelona

Marcos Alonso a murit și a îndoliat lumea fotbalului. A fost unul dintre cei mai importanți jucători de la Barcelona, echipă alături de care a câștigat de cinci ori campionatul Spaniei.

Marcos Alonso, tatăl actualului jucător al Barcelonei, a murit astăzi la vârsta de 63 de ani. Marcos Alonso a fost unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Barcelonei, echipă alături de care a câștigat de 5 ori campionatul Spaniei.

Marcos Alonso s-a născut la 1 octombrie 1959 și a fost fiul unui alt jucător internațional, Marcos Alonso Imaz, cunoscut sub numele de „Marquitos”.

Debutul său în fotbalul mare a venit la o vârstă fragedă. Cu puțin timp înainte de a împlini 18 ani, a debutat în prima divizie. A făcut acest lucru cu echipa din orașul său natal, Santander. Marcos a jucat primul său meci în prima ligă cu Racing Santander pe 25 septembrie 1977.
La Santander a început o carieră de succes, care l-a făcut să fie selecționat de echipa națională a Spaniei și să câștige cinci titluri, toate cu Barcelona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...