Marea Britanie: Mai multe sindicate și-au suspendat acțiunile greviste, după moartea Reginei

Sindicatele lucrătorilor poștali și personalului feroviar de la Royaal Mail au declarat că, ”din respect” pentru regalitate în slujba țarii și familiei, au decis să anuleze grevele programate în această perioadă, transmite BBC.

Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh al Marii Britanii, a murit, joi, la Balmoral la vârsta de 96 de ani, după ce a domnit 70 de ani.

Ca reacție la acest anunț, a fost suspendată greva lucrătorilor poștali planificată  pentru vineri, 9 septembrie, inclusiv lucrătorii feroviari RMT au renunțat la acțiunea grevistă programată pe 15 și 17 septembrie.

Rail Delivery Group a spus că orarele trenurilor ar putea fi normale acum dacă grevele au fost suspendate.

„Întreaga familie a căilor ferate este unită pentru a transmite condoleanțe Familiei Regale”, a spus purtătorul de cuvânt al grupului feroviar.

Sindicatul feroviar TSSA a anulat, de asemenea, acțiunea planificată pentru septembrie și a declarat că va „respecta perioada de doliu public”.

Și alte sindicate au făcut anunțuri similare, în semn de solidaritate cu întreaga națiune care își omagiază Regina.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Se întâmplă în această noapte: Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament...

Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament românesc din teatrul de operaţii Afganistan va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.30,...