Marea iubire a lui Nicu Ceaușescu s-a stins din viață. Cine a fost Donca Mizil FOTO

Sonia Donca, sora lui Serghei Mizil și marea iubire a lui Nicu Ceaușescu, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de fratele acesteia, pe un cont de socializare.

Serghei Mizil a postat pe Facebook o fotografie din tinerețea Soniei Donca, alături de un mesaj în care își ia rămas bun de la aceasta. Bărbatul nu a dat mai multe detalii despre cauzele decesului marii iubiri a lui Nicu Ceaușescu.

„Azi e cea mai tristă zi din viața mea. Am pierdut-o pe sora mea, Donca. Dumnezeu să te odihnească…”, a scris Serghei Mizil pe Facebook.

Totuși, se știe faptul că Donca avea mai multe probleme de sănătate. La finalul lunii mai, femeia a fost internată la Spitalul Fundeni, iar Serghei Mizil i-a rugat pe internauți să contribuie la salvarea vieții surorii lui prin donarea de sânge.

”Apel umanitar: cine vrea sa ma ajute sa doneze sange la Centrul de transfuzie sanguina Bucuresti (str. Constantin Caracas nr.2) pentru sora mea cu specificarea numelui Sonia Donca internata la Institutul clinic Fundeni, Sectia Clinica Hematologie.

Nu conteaza grupa de sange a donatorului.  Adeverința/bonul primit/ă la efectuarea donației trimiteti-le la adresa de email sau pe whatsapp la numarul de telefon (datele pe biletul verde din poza de mai jos), cu specificarea pentru Sonia Donca”, posta Serghei Mizil în primăvară.

Sonia Donca, marea iubire a lui Nicu Ceaușescu

Nicușor Ceaușescu, fiul Elenei și a lui Nicu Ceaușescu, s-a iubit ani de zile cu sora lui Serghei Mizil. Cei doi au trăit o iubire interzisă, din cauza faptului că Elena Ceaușescu nu a fost de acord cu relația celor doi. Se pare că soția președintelui României de la acea vreme ar fi obligat-o pe Donca Mizil să facă avort, pentru a nu se căsători cu fiul ei.

După zece ani de iubire, Elena Ceaușescu a reușit să îi despartă pe cei doi. După relația cu Nicușor Ceaușescu, Donca Mizil și-a refăcut viața și s-a căsătorit cu Dan Sonia.

Nicu Ceaușescu a murit în septembrie 1996, la Viena, după o grea suferință. Era internat într-un celebru spital din Capitala Austriei, având ciroză în ultimă fază.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...