Maria Mădălina Turza a fost numită șefă la Departamentul pentru responsabilitate socială din Guvern

Maria Mădălina Turza, consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, a fost numită la conducerea Departamentului pentru responsabilitate socială comunitară şi grupuri vulnerabile.

Decizia de numire a Mariei Mădălina Turza în această funcție a fost luată de premierul Nicolae Ciucă. Decizia a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

„Cred sincer că respectul în cardul parteneriatelor strategice și în domeniul politicilor publice se câștigă prin #serioziatate și respectarea angajamentelor asumate. Contează mai puțin dificultatea și complexitatea provocărilor și a limitelor pe care trebuie să lă depeșești, ci rezultatele.
Astăzi, a avut loc prima reuniune a Comitetului Interinstituțional în domeniul traficului de persoane la nivelul Cancelariei Prim-ministrului, decizie adoptată prin Hotărârea de Guvern nr. 104/2022.
Comitetul a funcționat până recent la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, în coordonarea domnului Secretar de Stat Bogdan Despescu și din el fac parte toate instituțiile publice cu atribuții în domeniu și reprezentanți ai societății civile.
Acest demers reprezintă angajamentul Guvernului României de a acorda atenția și prioritatea cuvenită luptei împotriva traficului de persoane, coordonată de la cel mai înalt nivel al executivului”, a scris Turza pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...