Marian Godină, eșec după eșec în afaceri. Firma lui are datorii uriașe

Publicat: 26 feb. 2024, 11:10, de Cezar Andrei, în Business
Marian Godină, eșec după eșec în afaceri. Firma lui are datorii uriașe
Marian Godină, eșec după eșec în afaceri

Marian Godină, eșec după eșec în afaceri. La 7 ani de la înființarea firmei Pablo The Alpaca SRL pe numele soției, polițistul nu poate spune că a avut succes în acest domeniu, chiar dacă obiectul de activitate a fost schimbat de câteva ori de-a lungul timpului.

În primă fază, firma a avut ca obiect de activitate sălile de fitness și a funcționt astfel timp de trei ani. Doar că lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit polițistul, așa că a decis să schimbe obiectul de activitate. Începând cu 2020, Pablo The Alpaca SRL se ocupă cu ”comerțul cu amănuntul prin intermediul caselor de comerț sau prin Internet”. Este vorba de un magazin online care vinde cărucioare penru copii.

Citește și: Marian Godină cere demisia șefului Poliției Române după ce un șofer drogat a ucis doi tineri. Înainte de accident, polițiștii îl puteau trimite pe…

Ulerior, determinat probabil de un nou eșec în business, Godină s-a orientat către turism. Nu a renunțat însă la comerțul online, dar a mai adăugat un obiect de activitate. Astfel, din 2023, firma lui se ocupă și cu servicii de cazare și turism. Marina Godină și soția lui au în cartierul brașovean Craiter o pensiune formată din două apartamente. Unitatea de cazare se aflăa la 4 km de Piața Sfatului și se închiriază cu prețuri începând de la 935 de lei pentru două nopți, aceasta fiind perioada minimă pentru un sejur, potrivit Booking.

În ciuda schimbărilor repetate ale domeniului de activitate, firma lui Godină se pare că nu a atins succesul dorit de acesta. Potrivit defapt.ro, în 2022, veniturile firmei au fost de 33.000 de lei, iar profitul de 10.000 de lei. Cu toate acestea, datoriile firmei nu erau deloc de neglijat: la finalul aceluiași an Pablo The Alpaca SRL înregistra datorii de 69.000 de lei.

Marian Godină se află în concediu paternal. Ce spune de indemnizația pe care o primește

În vara nului 2022, Marian Godină a devenit tată, soția lui aducând-o pe lume pe micuța Maria. Polițistul a ales să intre în concediu de îngrijire a copilului, după o discuție pe care a avut-o cu soția sa, Georgiana.

În urma cu ceva timp, el a dezvăluit în cadrul unui interviu ce salariu avea ca polițist. Nu neagă însă faptul că și datorită aspectului financiar a ales să intre în concediu de paternitate.

”Nu iau 100 de milioane pe lună, dar n-am ascuns că stau acasă și din criterii financiare. Am făcut niște calcule și am stabilit cu soția că este mai avantajos, atât financiar, dar mai ales pentru sufletul meu. La poliție am luni când iau 5.000 de lei și alte luni în care nu iau. Atât îmi intră mie pe card”, a spus polițistul, potrivit Libertatea.