Marian Godină, reacție spumoasă după căderea Facebook: „Sute de mii de oameni au adormit greu, ținându-și părerile doar pentru ei”

Publicat: 05 oct. 2021, 17:45, de Mihaela Verdes, în ACTUALITATE , ? cititori
Marian Godină, reacție spumoasă după căderea Facebook: „Sute de mii de oameni au adormit greu, ținându-și părerile doar pentru ei”

Marian Godină a comentat prăbușirea serviciilor Facebook și Instagram de luni, într-un „decalog”. Polițistul tratează cu umor dependența unor oameni de rețelele sociale.

Zece consecințe după căderea Facebook-ului, în viziunea lui Marian Godină:

„1. Mai multe influensărițe nu au putut adormi, din cauză că nu le-a mai întrebat nimeni de unde își cumpără pijamalele.

2. Costică din Berceni face acuzații, fiind convins că e mâna lui Bill Gates. Platformele au picat chiar în momentul în care el se pregătea să intre pe un live, în care să spună adevărul despre vaccinarea cu cipuri.

3. Gurile rele spun că Rareș Bogdan a ratat încă o șansă de a tăia pensiile speciale pe Facebook.

4. Niciun telefon al vreunui angajat al Primăriei Sector 5 nu a mai fost azvârlit de primarul Piedone și niciunul nu a mai fost umilit în public de harnicul primar.

5. Oamenii vaccinați, deci infertili, au avut timp să procreeze prima generație de copii infertili. Zvonurile spun că dacă Facebook-ul nu își revenea la timp, existau toate șansele să apără și a treia generație de copii infertili.

6. Milioane de români riscau să își bea cafeluțele fără spor și fără să știe că sunt niște oameni frumoși cu suflete dragi.

7. „A picat Feisbucu, băăăă” a fost un mesaj transmis la o oră târzie de către un angajat Ro Alert cu simțul răspunderii.

8. Sute de mii de oameni au adormit greu, ținându-și părerile doar pentru ei”, a scris Godină pe blogul său.

Întreaga postare a lui Marian Godină poate fi citită aici.