Marian Godină, reacție spumoasă după căderea Facebook: „Sute de mii de oameni au adormit greu, ținându-și părerile doar pentru ei”

Marian Godină a comentat prăbușirea serviciilor Facebook și Instagram de luni, într-un „decalog”. Polițistul tratează cu umor dependența unor oameni de rețelele sociale.

Zece consecințe după căderea Facebook-ului, în viziunea lui Marian Godină:

„1. Mai multe influensărițe nu au putut adormi, din cauză că nu le-a mai întrebat nimeni de unde își cumpără pijamalele.

2. Costică din Berceni face acuzații, fiind convins că e mâna lui Bill Gates. Platformele au picat chiar în momentul în care el se pregătea să intre pe un live, în care să spună adevărul despre vaccinarea cu cipuri.

3. Gurile rele spun că Rareș Bogdan a ratat încă o șansă de a tăia pensiile speciale pe Facebook.

4. Niciun telefon al vreunui angajat al Primăriei Sector 5 nu a mai fost azvârlit de primarul Piedone și niciunul nu a mai fost umilit în public de harnicul primar.

5. Oamenii vaccinați, deci infertili, au avut timp să procreeze prima generație de copii infertili. Zvonurile spun că dacă Facebook-ul nu își revenea la timp, existau toate șansele să apără și a treia generație de copii infertili.

6. Milioane de români riscau să își bea cafeluțele fără spor și fără să știe că sunt niște oameni frumoși cu suflete dragi.

7. „A picat Feisbucu, băăăă” a fost un mesaj transmis la o oră târzie de către un angajat Ro Alert cu simțul răspunderii.

8. Sute de mii de oameni au adormit greu, ținându-și părerile doar pentru ei”, a scris Godină pe blogul său.

Întreaga postare a lui Marian Godină poate fi citită aici.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...