Marius Șumudică, categoric înaintea noului sezon: „Rapid nu are valoare pentru a se bate la campionat”

Marius Șumudică (51 de ani) e în vacanță, înainte de a începe munca la Al-Raed, ocupanta locului șapte în sezonul trecut din Arabia Saudită.

Antrenorul a revenit în țară ți a vorbit despre situația echipei Rapid.

Nu, nu o văd pe Rapid în lupta pentru titlu. Rapid nu are valoare pentru a se bate la campionat anul ăsta. Din punct de vedere valoric al lotului de jucători nu are valoarea ca să-l ia.

Nu contest valoarea lui Adi Mutu, cred că este un antrenor bun, care are un bagaj destul de bun din punct de vedere al metodelor de antrenament, având în vedere antrenorii cu care a lucrat.

Dar din punct de vedere valoric lotul nu se ridică la nivelor celor de la CFR, la nivelul celor de la FCSB, chiar și celor de la Universitatea sau nu știu cum să să le zic pentru că nu vreau să-l supăr nici pe Rotaru, dar nici pe Mititelu”, a spus Șumudică, în cadrul unei conferințe de presă ad-hoc, ținută pe Aeroportul Henri Coandă, potrivit digisport.ro.

Tehnicianul crede că giuleșenilor le va fi greu să prindă play-off-ul.

Lupta va fi strânsă. Este și Sepsi, care se bazează pe un proiect serios, cu un antrenor italian de valoare. Mai este și UTA lui Poenaru, care a tot transferat, deci pentru Rapid va fi dificil să prindă și play-off-ul”, a mai spus Șumudică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole