Marș în București pentru drepturile animalelor. Ce restricții de trafic sunt în vigoare

În data de 25 septembrie a.c., între orele 16.00-20.00, Asociația Etică și Viitor va organiza o adunare publică și un marș cu privire la drepturile animalelor, după următorul program:

– între orele 16.00 – 16.30, adunarea participanților în Piața Universității – zona Fântâni;

– între orele 16.30 – 17.30, adunare publică în Piața Universității – zona Fântâni;

– între orele 17.30 – 18.30, traversare pe trecerea de pietoni din dreptul Str. Ion Câmpineanu, deplasare pe banda I de circulație, pe următorul traseu: Bd. Nicolae Bălcescu – Bd. Gheorghe Magheru – Piața Romană – Bd. Lascăr Catargiu – Piața Victoriei – alveola centrală;

– între orele 18.30 – 19.30, adunare în Piața Victoriei, alveola centrală;

– între orele 19.30 – 20.00, defluire totală a participanților.

Traversarea participanților se va face din alveola media către alveola centrală din dreptul semaforului de pe Șos. Kiseleff, sub îndrumarea polițiștilor Brigăzii Rutiere.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...