Marte în Rac 2023. Emoții puternice cu agresivul Marte în sensibilul Rac. Cum le facem față?

Publicat: 25 mart. 2023, 16:30, de Otilia Caloian, în LIFESTYLE , ? cititori
Marte în Rac 2023. Emoții puternice cu agresivul Marte în sensibilul Rac. Cum le facem față?

Marte în Rac de sâmbătă – 25 martie până sâmbătă – 20 mai 2023. Marte rămâne într-o zodie timp de aproximativ 6 săptămâni, dar durează 2 ani pentru a tranzita toate cele 12 semne solare, pur și simplu pentru că Marte va retrograda o singură dată în perioada respectivă de 2 ani. Tocmai am încheiat o perioadă de șapte 7 luni pe Marte în Gemeni din cauza unui retrograd.

RAC – „SIMT, DECI SUNT”

CUVINTE CHEIE PENTRU MARTE: Energie, agresivitate, competivitate, hotărâre, acțiune, inițiativă, impulsivitate, aventura, rapid, energie fizică, încăpățânare, curaj, asertivitate și erupție.

Marte este planeta afirmării și a conducerii. Marte (împreună cu Soare) este testosteronul din diagramă. Va descrie gradul de forță la care mergem după ceea ce ne dorim. În funcție de zodia în care se află Marte, ne va spune dacă suntem forțați și confruntați sau dacă preferăm să stăm la distanta și să privim. De asemenea, va dezvălui ce ne motivează și ce dorințe ne conduc cel mai puternic. Casa pe care Marte o ocupă în Harta Natală sau Întoarcerea Solară este locul în care aceste caracteristici se vor manifesta cel mai mult.

Marte în Rac este de fapt în ”toamnă”

Aici nu ai toate instrumentele necesare pentru a te ajuta. Este ca și cum cineva ar fi introdus într-o poziție de conducere „fără” cunoștințele, experiența sau abilitățile necesare pentru a face treaba. Sau este ca și cum elevul de clasa a VI-a intra la facultate. Este pur și simplu deplasat și vei avea nevoie de ajutor suplimentar. Marte în Capricorn se află în starea sa de putere, motiv pentru care Marte în Rac (zodia opusa Capricornului) se află în cădere (starea cea mai slabă).

Deoarece Marte este intens agresiv și motivat, iar Racul este emoțional și capricios, această plasare te poate face să fii intens emoțional, capricios și hipersensibil. Știu, asta iti mai lipsea, dacă ești deja o persoană emoțională. Mai mult, această poziție pe Marte în zodia Rac are legătură cu casa și familia. Emoțiile duc direct la furie sub această poziție pe Marte. Aici vedem violența domestică; intră în casă sau, cel puțin, lucrurile sunt aruncate precum vase sau haine pe stradă. Dacă relațiile se termină, se vor încheia într-o notă urâtă.

Racul stăpânește mama și casa

Racul stăpânește stomacul, așa că vor fi mulți cei care vor experimenta tulburări de stomac și ulcere din cauza stresului emoțional. Va trebui să faci tot posibilul să-ți înăbușești emoțiile și să le pui un capac rece, astfel încât să nu ajungi să arăți ca un nebun, cât timp avem Marte în Rac.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Citește și Începe zodia Berbec 2023! 5 moduri să profiţi de zodia Berbecului pentru binele tău

Otilia Caloian și-a început cariera jurnalistică la începutul anilor 2.000. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Facultatea de Finanțe-Bănci. Este specializată în jurnalismul economic și de ... vezi toate articolele