Mașina de pompieri a luat foc în timpul intervenției

Publicat: 10 iul. 2024, 10:29, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în ACTUALITATE , ? cititori
Mașina de pompieri a luat foc în timpul intervenției
Foto: Facebook

Angajații ISU Constanța au avut de-a face cu o situație total neobișnuită: mașina de pompieri a luat foc în timpul unei intervenții. Apoi, flăcările s-au extins la miriștea alăturată.

Mașina de pompieri a luat foc în timp ce se afla în misiune pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Ulterior incendiul a ajuns la vegetaţia uscată.

În urma incidentului, unul dintre pompieri a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Flăcările s-au extins la vegetatia uscată (mirişte) din vecinătate, însă colegii mei au intervenit cu eficienţă pentru limitarea propagării incendiului şi stingerea acestuia în cel mai scurt timp. Chiar dacă una dintre autospeciale a fost amplasată într-o zonă sigură, schimbarea direcţiei vântului a făcut ca flăcările să afecteze şi una dintre autospeciale alocate la caz. Un singur coleg a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat conştient la Spitalul Judeţean pentru investigaţii medicale amănunţite”, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea.

Ei au adăugat că pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea incendiului, care s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 50 de hectare.