Meci spectaculos între Irina Bara și Alexandra Cadanţu în ultimul tur preliminar al Australian Open

Irina Bara (locul 136 WTA şi cap de serie numărul 18) s-a calificat, miercuri, în ultimul tur preliminar al Australian Open, primul Grand Slam din 2022. Ea a învins-o, în turul al doilea al calificărilor, cu scorul de 5-7, 6-1, 6-4, pe Alexandra Cadanţu (locul 211 WTA).

Meciul a durat peste trei ore. În primul set, Bara a condus cu 5-0, dar a pierdut şapte game-uri la rând şi setul. În decisiv, Cadanţu nu și-a fructificat avantajul de 3-1. Pentru un loc pe tabloul principal, Bara va evolua cu Viktoria Tomova, locul 119 WTA şi cap de serie numărul 5. Accederea în ultimul tur al calificărilor este recompensată cu un premiu de 50.000 de dolari australieni (31.730 de euro) şi cu 30 de puncte WTA.

Jucătoarele calificate în turul al doilea preliminar primesc un premiu de 33.500 de dolari australieni (21.250 de euro) fiecare şi câte 20 de puncte WTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...