Medic arestat pentru că administra ser fiziologic în loc de vaccin

Un medic de medicină generală, în vârstă de 64 de ani, totodată specializat în homeopatie, în medicină naturală, orientală și ayurvedica, înscris în Registrul de Homeopatie și Acupunctură al Ordinului Medicilor din Roma, a fost arestat chiar de ziua îndrăgostiților, din cauză că și-a injectat pacienții cu ser fiziologic, în loc de vaccin împotriva Covid-19.

După… vaccinare, medicul din Roma a eliberat pacienților săi și certificat verde. Totul a mers bine, până într-o zi, când cineva a făcut o sesizare la poliție.

Aceasta a intrat în alertă și a început să supravegheze cabinetul medicului de 64 de ani. Așa că, a fost prins în flagrant, pe când injecta serul fiziologic pe post de vaccin.

Medicul este acum acuzat pentru corupție. Pacienții care au fost găsiți în cabinet au fost și ei arestați. Pentru eliberarea certificatului verde, fiecare pacient plătea 50 de euro. Și, unora nu li se administra nici măcar serul fiziologic. Dădeau banii, luau certificatul verde de care aveau nevoie și asta era tot.

Conform cercetărilor, cazul de vaccinare cu ser fiziologic nu este singular în Italia. Poliția mai are și alte informații, în baza cărora se desfășoară niște anchete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole