Medicul lui Maradona, anchetat în cazul morții fotbalistului: Acuzații de omor prin imprudență

Medicul lui Diego Maradona este cercetat în cazul decesului legendei fotbalului mondial. Duminică oamenii legii au descins la locuința și la clinica lui Leopoldo Luque.

Leopoldo Luque a fost medicul personal al lui Diego Maradona. Perchezițiile au avut loc la puțină vreme după moartea regretatului fotbalist.

Familia lui Maradona a lansat mai multe acuzații la adresa medicului. Leopoldo Luque este suspectat de omor prin imprudență.

La perchezițiile de duminică de la casa medicului lui Maradona au fost confiscate laptopuri, fișe medicale și telefoane mobile care ar putea conține probe importante în dosarul deschis în urma morții fotbalistului.

Conform presei argentiniene, medicul s-ar fi certat cu pacientul său chiar cu câteva zile înainte de moartea legendei fotbalului.

Acnhetatorii încearcă să afle dacă medicul a fost neglijent în ceea ce privește starea de sănătate a lui Diego Maradona sau dacă tratamentul nu i-a fost administrat corespunzător.

După perchezițiile care au durat trei ore, medicul a spus în fața jurnaliștilor că nu se simte vinovat pentru moartea lui Maradona. Conform publigației argentiniene „Clarin”, medicul era agitat în momentul în care vorbea cu jurnaliștii. Mai mult, medicul ar fi izbucnit în lacrimi.

„Mă simt îngrozitor că prietenul meu a murit. Dar nu eu sunt responsabil pentru asta(…)Știu ce am făcut cu Diego și cum am procedat. Pot să explic totul. Sunt absolut sigur că am făcut tot ce puteam face pentru Diego”, a declarat Leopolo Luque, potrivit The Guardian. 

Diego Armando Maradona a murit, miercuri, după ce a suferit un stop cardiorespirator provocat de un infarct. Maradona a murit la domiciliul său din cartierul San Andrés din orașul Tigre. Starul argentinean se recupera după o intervenție chirurgicală pe creier pentru îndepărtarea unui hematom subdural. Avocatul lui Diego Maradona, Matias Morla, a lansat mai multe acuzații grave după moartea acestuia. Acesta acuză că medicii nu i-au acordat atenția cuvenită fostului sportiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole