Melania Trump se află printre cei care îi spun președintelui SUA să accepte că a pierdut alegerile

Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, s-a alăturat celor care îl sfătuiesc pe președintele Donald Trump să accepte că a pierdut alegerile prezidențiale care s-au desfășurat în SUA pe 3 noiembrie, asta după ce oficialul american postează încontinuu pe Twitter precizând că alegerile nu s-au încheiat și că Joe Biden a furat voturi, conform unei surse CNN.

Conform unei persoane apropiate cercului restrâns al lui Donald Trump, chiar dacă Melania Trump nu a comentat public rezultatul alegerilor, ea a spus în privat.

”Și-a spus opinia, așa cum face adesea”, a spus sursa.

Chiar și ginerele și consilierul lui Donald Trump, Jared Kushner, i-a spus președintelui american că trebuie să renunțe la alegerile prezidențiale.

Cu toate acestea, Trump continuă să scrie pe Twitter acuzându-l pe Biden de nereguli electorale, cerând verificarea modului în care au fost autentificate procese verbale în state decisive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...