Mersul trenurilor, afectat de lucrările de întreținere de pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni

Mersul trenurilor a fost afectat pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni din cauza lucrărilor de întreținere de pe această linie care a fost inaugurată în urmă cu o lună.

Mai multe trenuri vor fi suspendate în perioada 25 ianuarie-13 februarie.

„Având în vedere solicitările CFR Infrastructură pentru efectuarea lucrărilor de întreținere a liniei de cale ferată pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă, trenurile T.F.C. vor fi anulate în perioada 25.01.2021 – 13.02.2021”, anunță Transferoviar Călători, pe pagina de Facebook.

CFR Infrastructură anunța că 72 de trenuri vor circula între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni, acestea fiind operate de CFR Călători, Regio Călători și Transferoviar Călători.

Mersul trenurilor pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni

Astfel, în 25 ianuarie vor circula doar trenurile 15021 pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă și trenul 15020 pentru retur.

În data de 14 februarie nu vor circula trenurile 15021 pe relația București Nord – Aeroport H. Coandă și trenul 15020 pentru retur.

Trenurile Gara de Nord București – Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni au început să circule la începutul lunii decembrie 2020, odată cu intrarea în vigoare a noului plan de mers al trenurilor. Ruta are 19 km și poate fi parcursă în circa 20 -25 de minute.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole