Mesaj trimis prin Ro Alert cu textul „Ursul băăă!”. ISU demarează o anchetă

Locuitorii din Brașov au fost anunțați printr-un mesaj Ro Alert că pe strada Stejărişului există un urs. Mesajul începea cu textul „Ursul băăă!”. ISU a anunțat că va demara o anchetă după acest mesaj.

 „Ursul băăă! Atenţie, a fost semnalată prezenţa unui urs pe strada Stejărişului. Animalul este considerat periculos. Nu încercaţi să vă apropiaţi de el sau să îl hrăniţi. Evitaţi deplasarea în zonă dacă nu este absolut necesară. ISU Braşov”, este mesajul primit de braşoveni din partea autorităţilor.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului anunţă o „anchetă internă pentru a verifica modul de transmitere al mesajului”. 

„Scopul mesajului a fost de a informa cetăţenii judeţului Brașov cu privire la prezenta ursului pe strada Stejărisului , pentru a evita deplasările in zona unde a fost văzut animalul sălbatic. Dintr-o eroare, persoana din cadrul dispeceratului care a transmis mesajul a adăugat cuvintele «ursul baaa». Ne cerem scuze pentru eroare, dar avem convingerea că populaţia a înțeles conţinutul si scopul preventiv al mesajului.”, a transmis, marţi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...