Mesaje de Anul Nou: Impresionează-i pe cei dragi cu cele mai frumoase urări de Revelion

În această seară vom lăsa în spate un an total diferit din viața noastră: anul pandemiei de coronavirus. În seara aceasta mulți dintre noi ne vom petrecere Anul Nou departe de cei dragi, însă le putem trimite un mesaj prin care să îi impresionăm și să le arătăm că ne gândim la ei. Redacția Puterea a selectat unele dintre cele mai frumoase mesaje de Anul Nou.

Mesaje de Anul Nou

Vă doresc ca astăzi sa aveți un suflet plin de iubire și fericire, sa va meargă toate bine, sa aveți parte doar de bucurii!

2020 ne-ai făcut sa apreciem ceea ce avem, 2021 ajută-ne sa luptăm pentru ceea ce ne dorim!

Sufletele să ne fie pline de iubire și bunătate, răbdare și credință, toate dorințele sa ni se îndeplinească în noul an ce va sosi în curând!

Un an nou cu sănătate, voie bună, trai ușor, bucurie și mult spor! La mulți ani!

Vine un nou an mai bun mai frumos, mai liniștit, mai reușit, așa să gândim, așa să ne fie!

Vă doresc atâtea clipe fericite, câți fulgi de nea într-o iarna ca în basme! Un an nou mai bun, cu pace și liniște în suflet și cu multa dragoste în inima! La mulți ani 2021!

Anul Nou 2021

La răscrucea dintre ani, sănătate și mulți bani, mult noroc și fericire, și un cer plin de iubire! La mulți ani!

Gânduri bune fug spre voi, familia mea, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi… Sus paharul!!!

La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

Ultimele zile ale anului 2020 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2021 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute.

 Îți doresc sănătate, bucurii şi împliniri! La mulţi ani! Gândurile bune fug spre tine, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!

 A mai trecut un an. Să-ţi amintești cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit.. Fii mândră că ai rămas acelaşi suflet cald.

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul an, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!

 Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate, Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani

Idei de mesaje de Revelion

Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.

Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!”

Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus.

LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa să vă fie, Masa, masă ăa rămâie Iar în jurul ei să vie Oameni buni, de omenie, Să v-aducă veselie, Gânduri bune, cumpătate şi urări de sanatate/ Zile multe şi prospere, de la Dumnezeu putere/ Să învingeţi relele ce va-ncurcă vieţile!”

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani!

Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani!

Când Dumnezeu te are drag / Şi te ia în paza milei sfinte / Ca arme de-a lupta înainte / Nu-ţi dă nici bâtă nici toiag / Îti dă pricepere şi minte. La Multi Ani!

Ultima zi din an este întâlnirea între moarte şi viaţă. Omorâm amărăciunile şi clipele urâte şi reînviem iubirea şi înţelepciunea.Un An Nou Fericit!

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2021!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...