Mesaje și felicitări de 1 Decembrie. Ce au transmis Gică Popescu sau Edi Iordănescu

Fostul căpitan al naţionalei de fotbal, a României, Gheorghe Popescu, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale.

Acesta a afirmat ă doar luptând împreună pentru performanţă ne putem mândri România.

Cu toţii „jucăm” in aceeaşi echipă şi ne dorim ce-i mai bun pentru ea. Să luptăm împreună pentru performanţă, numai aşa ne putem mândri cu ţara noastră în fiecare zi. Nu doar astăzi: Hai, România! În special astăzi: La mulţi ani, România!„, a scris el pe Facebook.

Selecţionerul primei reprezentative, Edward Iordănescu, a dezvăluit că în fiecare zi încearcă alături de jucători să îi facă pe români mândri şi fericiţi.

Pe 1 Decembrie gândul meu se întoarce cu recunoştinţă către părinţii, bunicii şi străbunicii noştri care au construit România. Am fost şi voi fi mereu mândru că sunt român. În fiecare zi, ca antrenor al echipei naţionale a României încerc alături de ‘tricolori’ să facem românii mândri şi fericiţi„, a spus tehnicianul într-un clip video postat pe pagina oficială de Facebook a echipei naţionale.

Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere şi pentru afecţiunea pe care o purtaţi echipei naţionale a României. De Ziua Naţională vă doresc tuturor sănătate şi să vă bucuraţi împreună cu familia de această sărbătoare. La mulţi ani, români de pretutindeni!„, a adăugat Edward Iordănescu.

Liga Profesionistă de Fotbal a transmis de asemenea un mesaj de Ziua Naţională publicat pe site-ul său oficial: „LPF le mulţumeşte tuturor românilor, de pe toate meleagurile lumii, care şi-au adus şi îşi aduc contribuţia la dezvoltarea sportului rege la noi în ţară. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!

La rândul lui, campionul mondial la canoe în proba de 1000 de metri, Cătălin Chirilă, a transmis un mesaj cu ocazia zilei naționale.

Nu cred că există moment mai înălţător pentru un sportiv decât acela în care i se cântă imnul naţional. De aceea, mă consider un om foarte norocos pentru ceea ce trăiesc şi pentru onoarea de a reprezenta tricolorul peste tot în lume. Pentru mine, România înseamnă tot ceea ce am învăţat şi tot ceea ce am devenit. Sunt mândru că, în felul meu şi prin ceea ce fac, lupt pentru ţara mea. La mulţi ani, România! Şi mulţumesc pentru tot!„, a scris sportivul pe Facebook.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole