Mesajul Ambasadei Italiei, legat de scandalul Diana Șoșoacă

Ambasada Italiei de la București a declarat, vineri, că ia act de anchetele în curs și este, de asemenea, încrezătoare în implicarea instituțiilor române în vederea soluționării conflictului iscat între senatoare Diana Șoșoacă și jurnaliștii din partea Rai 1.

Referitor la evenimentul în care au fost implicate corespondenta RAI Lucia Goracci şi echipa acesteia în ziua de 10 decembrie la Bucureşti, Ambasada Italiei în România exprimă aprecierea sa faţă de declaraţiile făcute de partea română, la cel mai înalt nivel instituţional, de condamnare a agresiunii suferite de jurnalistă şi echipa de televiziune şi de apărare a rolului ziariştilor şi a libertăţii de informare”, arată misiunea diplomatică într-un comunicat de presă.

Președintele României, Klaus Iohannis, a clasat incidentul ca fiind unul „absolut regretabil”, iar autorităritățile competente fac demersurile necesare pentru soluționarea problemelor.

Solicit această verificare la sânge, pentru a nu avea încă o dată un astfel de incident, care este absolut regretabil şi, ca să fiu sincer, până acum ar fi fost inimaginabil”, a transmis Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Voucherele sociale de 250 lei, repartizarea pe județe. Unde puteți suna...

În cazul în care aveți probleme în utilizarea voucherelor sociale de 250 lei, trebuie să știți că există câteva numere de telefon la care...