Mesajul emoționant al lui Zinedine Zidane, după ce Roger Federer a evoluat în ultimul său meci de tenis

Fostul inernațional francez Zinedine Zidane a postat sâmbătă pe contul său de Instagram un mesaj pentru Roger Federer (41 de ani).

Elvețianul a disputat ultimul meci al carierei sale de jucător.

Astăzi păşeşti într-o altă lume. Îşi doresc să ai o a doua parte a vieţii la fel de bogată ca şi prima. Mulţumesc, Roger! Tu ai făcut întreaga lume să viseze! Şi ai rămas mereu, profund, acelaşi om. Mulţumesc, Roger, clasă mondială!„, a fost postarea lui Zidane pe rețelele sociale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de zidane (@zidane)

Roger Federer a disputat ultimul meci al carierei, la dublu, cu Rafael Nadal, vineri, în cadrul Laver Cup, competiție organizată în Londra. Elvețianul a făcut pereche cu Nadal, în partida contra americanilor Jack Sock şi Frances Tiafoe. Federer şi-a anunţat retragerea din cauza deselor accidentărilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...