Mesajul emoționant transmis de un mebru al Guvernului după ce s-a vaccinat: Am pierdut-o pe mama

Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu a transmis un mesaj emoționant după ce s-a vaccinat anti-coronavirus. Este pentru prima oară când ministrul de Externe a dat detalii din viața sa personală.

Bogdan Aurescu a vorbit despre un episod dramatic prin care a trecut în această iarnă. Ministrul de Externe și-a pierdut mama în decembrie. Acesta a povestit că din cauza stării precare de sănătate a mamei sale nu a putut să o viziteze și nici să-și ia rămas bun.

„Luna trecută, în decembrie, am pierdut-o pe mama mea. Nu a murit din cauza COVID, ci din cauza altei afecțiuni. În toată viața ei profesională, mama a lucrat în cercetare medicală. De multe ori s-a confruntat cu bacterii și virusuri periculoase și am învățat de la ea și de la cărțile pe care le-am avut acasă cât de benefice sunt vaccinurile pentru sănătatea populației(…)Am suferit foarte mult din cauza pierderii mamei mele, dar și mai mult am suferit în tot anul care a trecut și înainte ca mama mea să moară pentru că nu am putut s-o îmbrățișez și s-o sărut(…)De aceea, vă rog pe toți să decideți să vă vaccinați. Pentru că în felul acesta, vă veți putea îmbrățișa și săruta fără grijă părinții și bunicii, în felul acesta vom fi cu toții sănătoși și vom putea să circulăm fără grijă peste graniță”, a transmis ministrul de externe.

1 COMENTARIU

  1. Observam cum politicianul nostru cu suflet păgân își plânge MAMA !
    Romania la ora actuala are peste 80.000 de copii abandonați de părintii, nu discutam si despre fulgii de nea! Copii care au ajuns la maturitate si care musca din plin sărăcia si analfabetismul. La care pe ziua de maine acești copii te va judeca pe măsura inteligentei lor. Durere mare când ști ca mai bine de jumătate din populația ro” a fost alungata peste hotar datorita politicienilor corupți si al legilor proaste votate in miez de noapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...