Mesajul lui Piedone cu ocazia Zilei Familiei: Oameni buni, Familia este totul!

Publicat: 15 mai 2024, 17:00, de Mariana Olteanu, în POLITICĂ , ? cititori
Mesajul lui Piedone cu ocazia Zilei Familiei: Oameni buni, Familia este totul!
Cristian Popescu Piedone: "Magistrala M7 va oferi un transport public sigur"

Cristian Popescu Piedone a împărtășit astăzi un mesaj profund despre importanța familiei, subliniind rolul crucial pe care aceasta îl joacă în viața fiecăruia dintre noi. Într-o postare pe rețelele de socializare, Piedone a descris familia ca pe o carapace sfântă unde ne retragem când ne doare sufletul și vrem să plângem, un cerc sfânt unde găsim refugiu și alinare în momentele de lovitură și suferință.

Totodată, Cristian Popescu Piedone atrage atenția asupra faptului că Ziua Familiei ar trebui sărbătorită mai des. Edilul susține că dacă toate guvernele lumii ar respecta cu adevărat Familia măcar o zi pe an, pe 15 mai, atunci nu ar mai exista război, violență, ură, lacrimi, foamete. Primarul Sectorului 5 a făcut un apel către politicieni, activiști și jurnaliști, subliniind că nu a văzut pe nimeni dintre aceștia să se ofere măcar astăzi să fie părinții sau frații de împrumut pentru cei din azile și orfelinate. El a concluzionat că Ziua Familiei este tratată ca o zi obișnuită, fără acțiuni concrete de sprijin pentru cei aflați în nevoie.

Redăm integral postarea făcută de Cristian Popescu Piedone:

Familia!
Carapacea aceea sfântă în care te retragi când te doare sufletul și vrei să plângi!
Cercul acela sfânt unde te refugiezi când ești lovit și cauți pavăză și mângâiere!
Olimpul fiecăruia, casa de acasă…
Locul unde suferința e mai blândă, iar pâinea are gustul cel mai bun!
De 31 de ani, încoace, pe 15 mai, adică astăzi, lumea largă sărbătorește, oficial, FAMILIA! Teoretic! Practic, în fiecare țară doar o fărâmă din societatea civilă și câteva persoane publice din segmentul politic vorbesc sincer despre darul și harul Familiei! Restul… FALSITATE!
Dacă toate guvernele lumii ar respecta cu adevărat Familia, măcar o zi în an, pe 15 mai, n-ar mai exista nici război, nici bătăi, nici ură, nici lacrimi, nici foame, nici foamete!
Dar, Ziua Familiei este punctată, mai mereu, doar în comunicate searbede de presă, parafate de diverse instituții publice care, în restul anului, nu aduc niciun folos Familiei!
Parcă îi văd: “ – Scrieți și voi ceva mieros despre Familie, să arătăm că ne interesează, că ne pasă!”
N-am văzut însă mari politicieni, ori mari activiști, ori mari jurnaliști, care să se ofere, MĂCAR ASTĂZI, părinți sau frați sau nepoți de împrumut prin… azile și orfelinate!
Ziua Familiei este o zi ca oricare!
Ca și alaltăieri, ca și ieri, ca și astăzi, ca și mâine, poimâine încolo… oamenii au lovit, lovesc și vor lovi în oameni!
De ce?
Probabil dintr-o ură strâmbă generată din invidie și din eșecuri personale!
Oameni buni, Familia este totul!
Iubiți-vă Familia!
Respectați-vă Familia și protejați-o chiar și cu prețul suprem!
Nu există avere lumească mai valoroasă ca Familia!
🇹🇩
CMF 21240113
May be an image of 10 people and wedding