Mesajul lui Răzvan Zăvăleanu, după zvonurile privind falimentul clubului Dinamo: „Avem un avantaj față de ultimii ani acum”

Administratorul judiciar al clubului Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, le-a transmis suporterilor echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare că nu se va intra în faliment.

Acesta a confirmat negocierile pentru aducerea de investitori.

Discuții sunt mai multe, nu vreau să mai fac dezvăluiri, că toate zvonurile din presă nu au făcut decât rău. Să știți că o astfel de informație cum că investitorii nu vor DDB în club este departe de adevăr.

Suporterii vor doar un singur lucru: oamenii care vin să facă performanță. Ei vor doar să nu se mai întâmple ce a fost în trecut, că s-au ars de prea multe ori. Avem un avantaj față de ultimii ani acum.

Știm exact cât sunt datoriile acum, lucrurile sunt clare, sunt într-un tabel de creditori, iar dacă vine cineva și plătește nu o să mai aibă probleme în viitor. Având în vedere că astăzi s-au rezolvat anumite probleme, o urgență ar fi între 350.000 de euro și 450.000 de euro. După trebuie plătite doar cheltuielile lunare.

DDB este înscrisă la masa credală și nu poate renunța legal la sumele de bani pe care trebuie să le primească. O să vedem ce soluții găsim, ei au continuat oricum să bage bani în club și după„, a spus Răzvan Zăvăleanu la Digi Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...