Metrorex confirmă avaria de la noua linie de metrou. Apa a curs din tavan în stația Eroilor 2

În cursul dimineții de astăzi, călătorii aflați în stația de metrou Eroilor 2 de pe noua magistrală Drumul Taberei – Eroilor s-au trezit cu apă în cap.

Ca urmare a filmărilor postyete pe Facebook, Metrorex a confirmat că joi dimineaţa, în staţia de metrou Eroilor 2, din cauza unei avarii la o conductă de la nivel vestibul, s-au înregistrat uşoare acumulări de apă pe peron, spre zona centrală.

Oficialii Metrorex afirmă însă că circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în condiţii normale, iar avaria avaria care a apărut la ora 7:58 în staţia Eroilor 2 a fost remediată până la 8:08.

„Precizăm că circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în condiţii normale, nefiind afectată siguranţa călătorilor. Echipele Metrorex au intervenit operativ pentru remedierea situaţiei, zona respectivă fiind izolată”, au precizat reprezentanţii Metrorex.

Compania a precizat că defecţiunea identificată a constat în blocarea unei supape de refulare de la un bazin tampon al instalaţiilor sanitare, iar intervenţia în această situaţie s-a rezumat la deblocarea şi recalibrarea supapei, operaţiune executată de constructor, cu asistenţa personalului Metrorex.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole