Metrorex confirmă avaria de la noua linie de metrou. Apa a curs din tavan în stația Eroilor 2

În cursul dimineții de astăzi, călătorii aflați în stația de metrou Eroilor 2 de pe noua magistrală Drumul Taberei – Eroilor s-au trezit cu apă în cap.

Ca urmare a filmărilor postyete pe Facebook, Metrorex a confirmat că joi dimineaţa, în staţia de metrou Eroilor 2, din cauza unei avarii la o conductă de la nivel vestibul, s-au înregistrat uşoare acumulări de apă pe peron, spre zona centrală.

Oficialii Metrorex afirmă însă că circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în condiţii normale, iar avaria avaria care a apărut la ora 7:58 în staţia Eroilor 2 a fost remediată până la 8:08.

„Precizăm că circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în condiţii normale, nefiind afectată siguranţa călătorilor. Echipele Metrorex au intervenit operativ pentru remedierea situaţiei, zona respectivă fiind izolată”, au precizat reprezentanţii Metrorex.

Compania a precizat că defecţiunea identificată a constat în blocarea unei supape de refulare de la un bazin tampon al instalaţiilor sanitare, iar intervenţia în această situaţie s-a rezumat la deblocarea şi recalibrarea supapei, operaţiune executată de constructor, cu asistenţa personalului Metrorex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...