Metrorex confirmă avaria de la noua linie de metrou. Apa a curs din tavan în stația Eroilor 2

În cursul dimineții de astăzi, călătorii aflați în stația de metrou Eroilor 2 de pe noua magistrală Drumul Taberei – Eroilor s-au trezit cu apă în cap.

Ca urmare a filmărilor postyete pe Facebook, Metrorex a confirmat că joi dimineaţa, în staţia de metrou Eroilor 2, din cauza unei avarii la o conductă de la nivel vestibul, s-au înregistrat uşoare acumulări de apă pe peron, spre zona centrală.

Oficialii Metrorex afirmă însă că circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în condiţii normale, iar avaria avaria care a apărut la ora 7:58 în staţia Eroilor 2 a fost remediată până la 8:08.

„Precizăm că circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în condiţii normale, nefiind afectată siguranţa călătorilor. Echipele Metrorex au intervenit operativ pentru remedierea situaţiei, zona respectivă fiind izolată”, au precizat reprezentanţii Metrorex.

Compania a precizat că defecţiunea identificată a constat în blocarea unei supape de refulare de la un bazin tampon al instalaţiilor sanitare, iar intervenţia în această situaţie s-a rezumat la deblocarea şi recalibrarea supapei, operaţiune executată de constructor, cu asistenţa personalului Metrorex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...