Pantofii lui Michael Jordan, vânduți cu 1,47 milioane de dolari la o licitație

O pereche de încălțăminte sport, aparținând celebrului baschetbalist, Michael Jordan, a fost vândută cu suma de 1,47 milioane de dolari, în cadrul unei licitații.

Pantofii purtați de Michael Jordan au fost cumpărați de Nick Fiorella, un cunoscut colecționar, informează BBC. Înainte de licitație, se estima că pantofii se vor vinde pentru o sumă cuprinsă între 1 milion și 1,5 milioane de dolari. Starul NBA Michael Jordan a folosit perechea de încălțăminte, marca de Nike Air Ships, colorați în roșu și alb, în primul său sezon cu Chicago Bulls în anul 1984. Tot în anul 1984, Michael Jordan, considerat drept cel mai bun jucător din istoria baschetului, a început crearea celebrei sale game de articole sportive.

Prețul, de 1,47 milioane de dolari, plătit în cadrul unei licitații, este cel mai mare plătit vreodată pentru încălțămintea purtată în timpul unui meci, indiferent de sport.

Cu toate acestea, aceștia nu sunt cei mai scumpi pantofi de sport vânduți vreodată. Acest record îi aparține rapperului Kanye West, ale cărui Nike Air Yeezy 1 Prototypes au ajuns la 1,8 milioane de dolari într-o vânzare privată din luna aprilie.

Michael Jordan, care s-a retras în 2003, a devenit primul jucător miliardar din istoria NBA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole