Mihai Șora a zis degeaba „Nu dați vrabia din mână pe cioara nebună de pe gard!”

Mihai Șora și-a arătat susținerea pentru Ludovic Orban, aflat în cursa pentru sefia PNL, încă dinainte de Congres. Șora recomandându-le delegaților la Congresul PNL din 25 septembrie să nu dea vrabia din mână pe ”cioara nebună de pe gard”. Degeaba....

Ceea ce a scris filosoful s-a dovedit a fi în zadar: Dar iată ce scria Șora: ”Amândoi (n.r. – Orban și Cîțu) au probleme cu arătătorul. (De ce, oare, trebuie sa scoți gheruța la vedere când vorbești?). Însă unul își pune, în dimineața aceea, cravata și costumul – semn, din punctul meu de vedere, că-și respectă publicul. Cauta să găsească privirea celuilalt – ca în orice dialog în care oamenii, atunci când dezbat un gând, o idee, chiar se privesc în ochi.

Tin cu Ludovic Orban, se-ntelege. Este, de departe, mai echilibrat, mai demn. Si mai inteligent. O inteligenta pe care sper s-o aiba si alegatorii din partid: nu dati vrabia din mana, oameni buni, pe cioara nebuna de pe gard”, a scris filosoful pe pagina sa de Facebook, alături de fotografia atașată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole