Mina „Scheletu” a făcut pe plac pupilei sale, peste capul lui Grindeanu: Post cu dedicație la CNAIR pentru soțul deputatei Elena Dinu

Proverbul „Când pisica nu-i acasă, șoarecii joacă pe masă” poate fi noul slogan al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii. Dacă se știe că pisica este ministrul Sorin Grindeanu, în schimb, șoarecii care joacă pe masă îl au ca șef pe liderul PSD Giurgiu, Marian Mina „Scheletu”, cel care este adevăratul ministru din Palatul CFR.

Concurs cu… câștigător dinainte cunoscut în CNAIR

Profitându-se de faptul că ministrul Sorin Grindeanu se află la Constanța, la sediul central al Companiei Naționale de Administrare Rutieră (CNAIR) a avut loc, astăzi, un simulacru de concurs scris și regizat de liderul PSD Giurgiu, Marian Mina „Scheletu”.

De fapt, a fost un concurs cu dedicație pentru ocuparea postului de inginer în cadrul Biroului Mecanizare, Atelier Auto/ Departamentul Întreținere DN și Autostrăzi/ D.R.D.P. Buzău/CNAIR SA, unde, ca să nu apară surprize, a fost un singur candidat. Fericitul câștigător al acestui concurs este Daniel-Augustin Dinu, nimeni altul decât soțul deputatei PSD de Giurgiu Elena Dinu, fosta pupilă a lui Niculae Bădălău preluată de finul acestuia deputatul Marian Mina „Scheletu” (vezi documentul în facsimil).

Acesta a fost așa de bine „pregătit” încât a obținut 85 de puncte, deși punctajul minim era de 60 de puncte. Însă, potrivit informațiilor noastre, după adjudecarea postului prin acest concurs cu dedicație, dar mai ales ca să-i facă pe plac pupilei sale, Mina „Scheletu” a avut grijă ca soțul deputatei giurgiuvene să fie fi teleportat în zilele următoare de la Buzău la DRDP București, unde acesta a mai fost pe vremea guvernelor Dragnea, că deh… doar nu o să facă soțul Elenei Dinu zilnic naveta de la Giurgiu la Buzău.

De fapt, la modul cum decurg lucrurile la ora actuală, reiese că Sorin Grindeanu este doar pe hârtie ministru al Transporturilor pentru că adevăratul vătaf al Palatului CFR este Marian Mina „Scheletu”.

Aspitațiile mărețe din Transporturi ale „Scheletului” de la Giurgiu

Surse din rândul băieților cu ochii roată care monitorizează Ministerul Transporturilor au precizat pentru PUTEREA că adjudecarea acestui post de la CNAIR a fost doar o mișcare de încălzire pentru Mina „Scheletu” întrucât acesta a început deja să dirijeze și să controleze anumite licitații de la CNAIR și CFR SA chiar și atunci când Grindeanu este în minister.

Așadar, „Scheletu” lui Bădălău a ajuns adevăratul ministru al Transporturilor, iar Grindeau a rămas doar vicepremier!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole