Ministerul Muncii anunță că peste un milion de dosare de pensie au fost deja digitalizate

Angajații din subordinea Ministerului Muncii au digitalizat peste un milion de dosare de pensie, până în acest moment, reușind dublarea volumului de muncă atins la începutul lunii septembrie.

Cu o medie de procesare de 26.000 de dosare/zi, s-a ajuns la peste 1.030.000 de dosare digitalizate în primele 10 luni ale acestui an, pentru a putea ulterior aplica recalcularea pensiilor.

În mai puțin de o lună de la suplimentarea numărului de angajați la casele de pensii, numărul dosarelor care au fost digitalizate a depășit numărul dosarelor care au fost procesate în perioada ianuarie – septembrie de către angajații care făceau acest lucru suplimentar față de sarcinile curente pe care trebuiau să le îndeplinească”, susține Raluca Turcan, ministrul Muncii.

Astfel, dacă la sfârșitul lunii septembrie erau în jur de 500.000 de dosare digitalizate, astăzi s-a depășit primul milion de  dosare pregătite în vederea recalculării.

Cu actualul ritm de lucru, ministrul consideră că se va finaliza procesul de digitalizare al celor 5 milioane de dosare în timpul asumat, respectiv până la sfârșitul anului viitor.

Ulterior, poate fi demarată recalcularea tuturor pensiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

EXCLUSIV. Cutremur în masoneria română: Radu Bălănescu exclus definitiv din Marea...

Scandalurile din ultima perioadă au escaladat atât de mult încât Marea Lojă Națională din România a devenit un circ ambulant unde rolul dresorului este...