Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, în slienzio stampa când vine vorba de banii „tocați” pentru echipa de fotbal a CSA Steaua

PUTEREA a semnalat că de ani buni Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua București este un sat fără stăpân unde fiecare comandant taie și spânzură, adică „toacă” după cum îl  taie capul bugetul de milioane de euro alocat de Ministerul Apărării Naționale pentru performanțe de amatori, în special pentru echipa de fotbal.

Bani mulți, răspunsuri… pauză

Anul trecut, CSA Steaua a „topit” peste 7.200.000 de euro pentru cele 38 de secții sportive, dintre care circa 1.100.000 de euro s-au evaporat către echipa de fotbal care activează în al doilea eșalon.

Însă, PUTEREA a solicitat pe 4 martie 2022 ministrului Apărării Naționale, Vasile Dîncu, să precizeze cum s-au cheltuit, mai exact, risipit, banii publici pentru echipa de fotbal. Dar, de la solicitarea noastră a trecut o lună și liderul PSD, Vasile Dîncu, impus în fruntea Ministerului Apărării Naționale a refuzat să răspundă. De ce oare?

Întrebări fără răspuns

Cele patru întrebări la care ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, a refuzat să răspundă:

1.Care este cuantumul total al sumei achitate de CSA Steaua București către Federația Română de Fotbal pentru legitimarea fiecărei jucător de fotbal seniori transferat în perioada 01.01.2021- 28.02.2022, de la structuri sportive din România și cât s-a achitat pentru legitimarea fiecărui jucător de fotbal transferat din străinătate (taxă de legitimare achitată către Federația Română de Fotbal) la CSA Steaua București și cine sunt acei forbaliști?

2. Care este suma totală alocată lunar de către CSA Steaua București pentru remunerarea lunară a jucătorilor de la echipa de fotbal seniori a CSA Steaua București, care este numărul total al acestora și cum se numesc acești jucători de fotbal?

3. Care este suma totală alocată lunar de către CSA Steaua București pentru remunerarea lunară a stafului tehnic de la echipa de fotbal seniori a CSA Steaua București, cum se numesc aceștia și ce funcție ocupă?

4. Care este suma totală alocată lunar de către CSA Steaua București pentru remunerarea lunară a stafului tehnic de la echipa de fotbal juniori a CSA Steaua București, cum se numesc aceștia și ce funcție ocupă?

2 COMENTARII

  1. Echipa de fotbal a clubului Steaua, primeste de la sponsori in jur de un milion e euro. Banii aia unde se duc? Se baga in echipa sau ajung inapoi la stat?
    Vrem un articol obiectiv. Spuneti cati bani se consuma dar si cati se produc de pe urma echipei de fotbal, Steaua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...