Ministrul Daea l-a impus abuziv pe Marian Avram șef la Agenția pentru Pescuit

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, este avertizat public că îl menține ilegal pe Marian Avram la conducerea Agenției Națională pentru Pescuit și Acvacultură (ANPA).

”Acesta este ordinul ministrului”

Un angajat al ANPA, Octavian Dumitru, a lansat o avertizarea publică incredibilă privind abuzurile ministrului Agriculturii, Petre Daea, în scopul menținerii la conducerea ANPA a controversatului președinte director general Marian Avram (vezi documentul în facsimil).

Totodată, acesta susține că ”avertizarea privește posibile infracțiuni de serviciu sau de corupție”, iar ”din data de 09.11.2022 dl. Avram nu mai putea exercita cu caracter temporar functia de președinte ANPA pentru că nu mai avea raporturi de serviciu în cadru ANPA”.

Mai mult, angajatul ANPA precizează că s-au făcut presiuni din partea directoarei de la Rsurse Umane din MADR, Luminița Jâjâie, ca să se întocmească documente ilegale pentru menținerea la șefia ANPA a lui Marian Avram pentru că ”acesta este ordinul ministrului”.

Dar, pentru a elimina orice controversă privind menținerea de către Petre Daea a lui Marian Avram la conducerea ANPA, PUTEREA va prezenta toate documentele furnizate de către angajatul agenției Octavian Dumitru pentru ca totuși instituțiile statului să scaneze această inginerie pusă pe tapet de ministrul Petre Daea.

Marian Avram, unul dintre artificierii gripei aviare

PUTEREA a semnalat încă de la numire că Marian Avram este un personaj extrem de controversat (Numire controversată al Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură). Acesta este un un personaj extrem de controversat atât în județul Tulcea și nu numai. Marian Avram a fost unul dintre ”artificierii” gripei aviare din 2005 alături de baronul PNL de Suceava, Gheorghe Flutur, mai exact al isteriei aviare.

Tot Marian Avram a jucat un rol cheie și în perioada pestei porcine din 2017. Acesta este un fost deputat, dar mai ales fost preşedinte al ANSVSA. Însă, despre Marian Avram se știe că este omul casă al baronului PSD Tulcea, Horia Teodorescu, fiind cunoscut ca un traseist politic, trecând de la PSD la PNL și invers.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...