Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attilla: „Va trebui discutat cu cărțile pe față”

Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attilla a vorbit, la B1 TV, despre neregulile de la minister și posibilele greșeli ce au condus la explozia de cazuri din valul patru al pandemiei de COVID-19.

Cred că principalele eforturi trebuie să fie concentrate, din partea tuturor, spre a găsi soluții zilnice. Atât cât putem să găsim și ce putem să găsim. O analiză legat de pregătirea Ministerului Sănătății, a sistemului sanitar, va trebui să aibă loc, dar eu cred că acest lucru ca trebui să aibă loc și după ce trece acest val pandemic, când se liniștesc lucrurile, dar trebuie să facem o analiză și să luăm anumite măsuri (…) în caz contrar vom fi iar dispuși la dezorganizare.

Acest lucru va trebui să fie discutat cu cărțile pe față și va fi necesar să luăm anumite măsuri”, a declarat ministrul interimar al Sănătății.

Ministrul Sănătății a mai declarat joi seara în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, că trebuie valorificată tendința de creștere a ratei de vaccinare din ultimele zile. Acesta a subliniat că vaccinarea este cea mai importantă formă de a mulțumi medicilor: “Avem o creștere în aceată zi, până la 62.000 de vaccinați cu prima doză, care este o creștere de peste 40% față de ziua anterioară. Acest trend trebuie valorificat. Mâine începe maratonul vaccinării în București pentru toate cele 6 sectoare ale Bucureștiului, în 49 de fluxuri de vaccinare Categoric așteptăm pe toată lumea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...