Ministrul Muncii: Alocațiile mărite vor fi plătite fără nicio zi de întârziere. PSD s-ar fi bucurat să nu reușim

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că alocațiile mărite vor fi plătite în termen, precizând că social-democrații nu mai pot acuza Guvernul că întârzie plata alocațiilor și a pensiilor. Alexandru a menționat că indemnizațiile copiilor vor fi plătite începând cu data de 8 septembrie.

„Alocațiile mărite (prima etapă) vor fi plătite fără nicio zi de întârziere. Cupoanele sunt gata, transferurile sunt făcute. La alocații, plățile se fac, mai întâi, pe carduri. Începând cu data de 8 pentru că în primele zile ale lunii autoritățile locale au de transmis o serie de informații.

Ultimele verificări, totul e în grafic”, a scris Violeta Alexandru într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Muncii: Până la urmă, facem PSD-ul să nu mai conteze

Ministrul liberal a menționat că social-democrații vor rămâne fără un subiect din care „spera să mai câștige niște puncte în alegeri”.

„Așa gândesc ei, cei din PSD – s-ar fi bucurat să nu reușim să ne încadrăm în termen cu toate procedurile necesare, de la rectificare până la prima plată. Indiferent de impactul asupra oamenilor, ei s-ar fi bucurat dacă aș fi întârziat o zi”, a mai scris Alexandru.

Ministrul Muncii susține că cea mai bună armă împotriva PSD-ului este „să ne vedem de treabă și să avem încredere că se poate”.

„Până la urmă, îi facem să nu mai conteze”, a mai scris Alexandru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...