Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu: Cum va fi viața pensionarilor în 2024

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, anunță, în exclusivitate, la Dialogurile Puterii, cum vor dispărea inechitățile din legea pensiilor.

De asemenea, demnitarul va clarifica și cum se vor schimba viețile noastre în funcție de veniturile pe care le vom avea de acum înainte, din salarii și pensii.
Interviul integral cu ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu va putea fi urmărit pe canalul de youtube – Ziarul Puterea.

5 COMENTARII

  1. Pentru mosul:am lucrat 35 de ani la operativ!am pensia 4000,am luat în 3 ani 300 lei!ce este special la mine ,că nopți nedormite,sâmbete și duminici lucrate,am lucrat in 2021 pe solda din 2009,fara prime,fara sporuri la Zi,fara suplimentare plătite,daca nu vii. la ordin riști pușcăria!in timp ce alții la anul vor avea,că civili,după 40 de ani vechime,fara nopți,fara weekend lucrat,numai la căldură iarna și la răcoare vara peste 8200 lei pensie plus salariul!dar cu pensie și cu salariu!cu ce sunt eu special?doar cu numele?nu. va e rușine?taxe și impozite am platit că oricare muritor!nu sunt nici profesor,nici doctor,nici magistrat!v-am scos din ape,din nămeți,v-am apărat sa puteti avea liniște!ăsta e răsplată?să vă apere cei cu 25 demiu de euro pe lună,că ei cu o mie sunt special!!!după 35 de ani!!!

  2. Replica pentru tarani in ”Alexandru Lapusneanu”prosti,prosti dar multi.Guvernantii cu institutiile colcaind de analfabetism au schimbat replica ”multi multi dar prosti”,asa se explica faptul ca pensionari agricultori CAP-isti sunt furati la pensie de peste 16 ani prin neaplicarea prevederilor legii 250/2007 care a fost masacrata de Ord.680/2007,in ultima sectiune.Acesti analfabeti nu au reusit sa desluseasca semnificatia Art.2 din lege care specifica ca fiind beneficari ”si” pe cei ce nu au beneficiat de Ord 67/2003 acestia din urma devenind unici beneficiari,cei care au doar ”pensia proprie de agricultor”fiind exclusi.Chiar in aceste conditii au fost introduse discriminari ”nefortate”.Punctul a] pensionar cu doua pensii pensie proprie si cea de urmas din agricultura se mareste doar pensia de urmas in schimb puntul e] cu trei tipuri de pensie beneficiaza de ambele mariri.Desi aceasta speta a fost judecata ,Decizia Civila 106/2016 a Curtii de Apel Oradea care specifica ca beneficiari atat pe cei care au beneficiat cat si pe cei care nu au beneficiat de marirea prevazuta de Ord.67/2003,cu toate ca in acest proces a fost implicat un jurist de la CNPP,gunoiul a fost ascuns sub pres.Astfel tarani cu pensie integral si spor de 5 la suta prmesc sub pensia minima insa in marea marinimie a statului primesc totusi cei 1125 lei,din care peste 100 lei provin din ajutor social,rusine nemernicilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole