Ministrul Sănătății: În această lună, vine noua variantă a vaccinului contra Covid-19

Ministrul Sănătății, prof. dr. Alexandru Rafila speră că, în cursul lunii noiembrie, să avem vaccinul contra Covid, adaptat ultimelor mutații ale coronavirusului.

În acest sens, ministrul Rafila a anunțat că au loc negocieri pentru un preț scăzut și o cantitate suficientă de vaccin.

”Suntem avansați din acest punct de vedere, sper ca în această lună să putem să avem la dispoziție și noua variantă a vaccinului. N-aș vrea să comentez legat de numărul de doze pentru că știți că România a contractat cantități enorme neutilizabile. Eu sunt un om responsabil, nu pot să risipesc banii publici, am negociat ca reducerea să fie substanțială și pentru noua variantă a vaccinului încercăm să luăm o cantitate care să fie în jur de 25% din cea contractată pentru 2022”, a explicat ministrul Sănătății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...