Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe – „Chiloțel”, nu dă doi bani pe prevenirea COVID-19

Publicat: 22 nov. 2020, 11:18, de Ion Teleanu, în ESENȚIAL , ? cititori
Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe - „Chiloțel”, nu dă doi bani pe prevenirea COVID-19
Ionut Stroe la Craiova

Ministrul Tineretului și Sportului Ionuț Stroe, botezat de angajați „Chiloțel” pentru apariția TV în chiloți, s-a aflat în acest weekend în campanie electorală la Craiova.

„Ne-am adunat în centru după o zi pe străzile din Craiova. Suntem tot noi, aceiași, uniți, tot printre oameni, cum ne știți! Și dacă totul merge bine, anul ăsta la Craiova, în decembrie, doar Moș Crăciun mai rămâne roșu”, scrie Ionuț Stroe pe Facebook, care postează o fotografie cu alte 19 persoane. 

Numai că prin această postare, Stroe – „Chiloțel” a demonstrat că respectarea regulilor de prevenire și combaterea a COVIT 19 este doar pentru fraieri și nu e valabilă și pentru politicieni.

Potrivit Hotărârii nr. 967/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, la punctul 27, litera g) se precizează că se impune „limitarea numărului persoanelor care se deplasează în grup sau formează un grup la maximum 6, în cazul acțiunilor desfășurate pe stradă”. 

Așadar de la șase persoane la 19 e o diferență de trei ori mai mare, ca atare, rămâne de văzut dacă Poliția și Jandarmeria din Craiova îl va sancționa pe Stroe – „Chiloțel”, dar și pe cei care s-au fotografiat alături de el.