Ministrul UDMR al Mediului, Barna Tanczos, sabotează în continuare turismul de pe Litoral

Ministrul UDMR al Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos, prin tergiversarea închirierii plajelor a continuat opera de sabotare a turismului românesc de pe Litoral.

Contracte semnate, dar nepredate

Deschiderea sezonului turistic estival pe litoralul românesc a intrat deja în linie dreaptă dar ministrul UDMR al Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos a sabotat și debutul acestei minivacanțe de 1 Mai.

Citește și: Sabotaj UDMR. România riscă să rămână fără cele șase plaje ”Blue Flag”

După ce a tergiversat închirierea celor 215 ha de plajă nou înființate cu fonduri europene, în sfârșit, s-a adjudecat circa 81% din suprafață, dar surpriză. Ieri, câștigătorii licitațiilor deși aveau semnate contractele nu au reușit să intre în posesia suprafețelor de plaje adjucate pentru un motiv incredibil.

Citește și: Ministerul Mediului – episodul jefuirea plajelor și a litoralului românesc EXCLUSIV

Administrația Națională Apele Române, condusă de controversatul Sorin Lucaci, refuză să predea plajele celor le-au adjudecat prin licitație pentru că … n-a primit undă verde de la ministrul Barna Tanczos. PUTEREA a semnalat încă de anul trecut despre acțiunea de sabotare a plajelor de pe Litoral dar și despre jocurile de culise uriașe țesute pentru adjudecare unor suprafețe de plaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...